Χορηγοί

 

 

 

 


 

       Από το βήμα αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν με έργο ή λόγο σ' αυτήν την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της βιβλιοθήκης μας. Ιδιαίτερα  μάλιστα τον διευθυντή του Ενιαίου Λυκείου Σίνδου κ. Σαββίδη Στέργιο για την αγορά νέου υπολογιστή για τη βιβλιοθήκη, τον διευθυντή του Γυμνασίου Σίνδου κ. Τιλκερίδη Νικόλαο και τον προκάτοχό μου στη θέση της βιβλιοθήκης κ. Στράντζαλη Πολύβιο, διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ευόσμου, που μας χάρισε τα βιβλία του:


     1)Η Σχολή της Παναγίας(1833) και το Ζωγράφειο Γυμνάσιο(1893) Κωνσταντινουπόλεως. Συμβολή στην Ιστορία της Εκπαίδευσης του Υπόδουλου Ελληνισμού.

2)Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Εφραίμ Β΄ο Αθηναίος. Η συμβολή του στον Ελληνισμό,στα Γράμματα και στα Εκκλησιαστικά Θεολογικά Ζητήματα του ΙΗ΄αιώνα.

 

    Ευχαριστούμε θερμά τη χημική βιομηχανία TOSOH Ελλάς Ε.Β.Ε για τη χορηγία βιβλίων με διάφορα θέματα αξίας 351 Ευρώ

 

 Ευχαριστούμε την καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Γκράτσιου Πανωρέα για τη δωρεά 23 βιβλίων στη βιβλιοθήκη μας.

 

 Ευχαριστούμε την καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Αϊβάζη Λιζέττα για την προσφορά μιας μεταχειρισμένης οθόνης στη βιβλιοθήκη μας.

 

 

 

      Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα επτά  βιβλία, από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, που μας τα χάρισαν.

    Ευχαριστούμε το Ε.Λ.Ι.Α. για τη χορηγία δέκα βιβλίων από τις εκδόσεις  τους για την πολιτιστική πρωτεύουσα  της Θεσσαλονίκης

 


       Ευχαριστούμε  θερμά τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΑΝΤ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ  που μας χάρισε 50 βιβλία.

 


           Ευχαριστούμε την κ. Δημητρακοπούλου Μαρία, καθηγήτρια Μουσικής,  που μας χάρισε  το περιοδικό  «Μουσική Εκπαίδευση», με τα πρακτικά του 3ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε.


            Ευχαριστούμε τον δρ. κ. Μαυρίδη Σάββα, που μας χάρισε το βιβλίο του «Wolfgang Amadeus Mozart»

 

     Ευχαριστούμε την κ. Μπίμπου Άννα, καθηγήτρια ψυχολογίας στο ΑΠΘ, για το έντυπο υλικό που μας χάρισε για την προώθηση του βιβλίου στους μαθητές.

 

 

       Ευχαριστούμε την κ. Βασιλική Αξαρλή – Πετράκη, που μας χάρισε τα βιβλία της : «Τα θυρανοίξια της ψυχής μου», «Μικρασιάτικο θυμητάρι» και «Στιγμές… από Άρωμα»

 

        Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Ιανός για τα 4 βιβλία που μας χάρισε, καθώς και για τη βοήθεια των υπευθύνων του για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο μας.

 


        Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Βιβλιορυθμός των εκδόσεων Σαββάλα, που μας χάρισε 16 βιβλία .


        Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης - Παιδεία, που μας χάρισε 8 βιβλία.

 

      Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου Σίνδου για την επιδιόρθωση προβλημάτων των μηχανημάτων μας και τη μεσολάβηση για δωρέα 2 βιβλίων από το βιβλιοπωλείο της κ. Ντοκούτση Σεβαστής στη Σίνδο.

 

          Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σταύρο Σπανούδη, τον Θανάση Παπαϊωάννου, τον Άκη Καραβέτσιο, τον υπεύθυνο της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 5ου Λυκείου Βέροιας Τάσο Μοσχόπουλο, τη Ντίνα Μαρίνη και τον Πέτρο Τζίντζιο,  που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν στο τεχνικό μέρος.    

 

 

                                                                       

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

[Home] [Η βιβλιοθήκη] [Ψυχαγωγία] [Νέα] [Χορηγοί] [Links]